Érgondnok ajándékkártya! Miért is ne ajándékozna egészséget? Hozzátartozóját lepje meg Érgondnok ajándékkártyával!

Fogyisuli oktatás

Túlsúlya van, elhízott, vagy elhízás fenyegeti? Fogyisuli oktatás

Soproni fogyi suliA Fogyisuli segít Önnek az Érgondnok tartós testsúlycsökkenést elérni. Komplex elméleti és gyakorlati oktatás belgyógyász szakorvos, pszichiáter szakorvos, dietetikus vezetésével. A Fogyisuli oktatáson segítünk, hogy a leghatékonyabban segítsen Önmagának!

 

A túlsúlyos, elhízott alkatnak vannak genetikai meghatározói, családi mintái,

azonban a hangulat, aktuális stresszes élethelyzet, párkapcsolati, munkahelyi konfliktusok nagyban befolyásolják azt, hogy mikor, mennyit, hogyan és miért eszünk, és ezzel hogyan gyarapítjuk tovább súlyunkat. Rossz fogyási praktikák, híres csodaszerek pedig csak azt eredményezik, hogy a nehezen leadott kilók pillanatok alatt visszakúsznak. Azonban ezen lehet változtatni és ebben tud Önnek segíteni a Fogyisuli!

 

Önismeretre és kognitív, viselkedésterápiára épülő 14 hetes tréningeket (12 alkalom vezetővel) folyamatosan indítunk.

A tréninget megelőzi egy egyéni (négyszemközti) beszélgetés tünetbecslő skálák kitöltésével melyben feltárjuk a túlsúlyhoz vezető, elsősorban pszichés okokat, tényezőket. A Fogyisuliban Kis létszámú csoportban segítjük abban (és segítik egymást a csoporttagok), hogy jobban megismerje önmagát, tudatosítsa érzéseit, gondolatait, étkezési szokásait. Kognitív és viselkedésterápiás technikákat tanítunk, hogy táplálkozási szokásain képes legyen változtatni, étkezéssel kapcsolatos hibás gondolkodásán módosítani, önértékelését, önelfogadását növelni.

 

Igény szerint a Fogyisuli oktatás egyéni (módosított) formában is elvégezhető.

Fogyisuli lehetőségek és kedvezmények:

  • Előzetes egyéni beszéltetés (60 perc + tesztkitöltés) 5.500.Ft.
  • Csoportos tréning (12 alkalom vezetővel) 2.250 (27.000), amennyiben egy összegben kerül befizetésre 24.000.Ft
  • Fogyisuli: igény szerint a tréningen résztvevők számára, március-április hónapban kétszer fél napos komplex oktatást szervezünk 27.000.Ft
  • Dietetikai tanácsadás (táplálkozásterápia)

 

Érgondnok

pszichológus

Fogyisuli | bejelentkezés

Érgondnok | Soproni belgyógyászati szakrendelő