bejelentkezés minden hétköznap:

Jóga

Mottó: "A jóga tükör, belülről pillanthatjuk meg magunkat benne" Patandzsali /

A jóga célja, hogy megvalósítsuk vele a test-szellem-lélek hármasának egyensúlyát. A pozíciók kitartásától testünk egyszerre válik rugalmassá és erősödik. Az elménk lecsendesül, a belső hangunk felerősödik.

Az én jógám, bár tradicionális hatha elemekre épül, mégsem egy hagyományos jóga. Sokáig kísérleteztem, mire rátaláltam arra a fúzióra, amit szeretek gyakorolni és oktatni. Megfelelő arányban tartalmaz nyújtást és erősítő elemeket. Alkalmazom a gerincjóga alapelveit, maximális gerincvédelemmel dolgozunk.

Az órák 60 percesek és általában így épülnek fel:

- ráhangolódás, légzőgyakorlatok

- bemelegítő gyakorlatok

- könnyű jóga flow

- levezető gyakorlatok

- relaxáció

Kinek ajánlom?

15-90 éves korig bárkinek, aki szeretne rugalmasabbá és erősebbé válni. Futóknak, erősportolóknak remek keresztedzés. Annak, aki szeretné megőrizni a gerince állapotát, és annak is, akit valami mozgásszervi probléma akadályoz a mindennapokban.

Ellenjavallatok:

Műtét, trauma után rövid idővel, lázas állapot, extrém magas/alacsony vérnyomás (orvossal való konzultáció feltétlenül szükséges), súlyos érrendszeri problémák, porckorongsérv vagy bármilyen más sérv (orvossal való konzultáció feltétlenül szükséges), a várandósság 3. trimeszterétől (speciális várandós jóga javasolt) illetve szülés után 6 hétig.

Mit hozz, ha hozzám jössz?

Jógaszőnyeget, igény szerint törölközőt, takarót a relaxációhoz.

Az órákra bejelentkezés szükséges! Bejelentkezni messenger üzenetben vagy telefonon lehet.

Az órákon mindenki a saját felelősségére vesz részt. Célom a hozzám érkező vendégek állapotának javítása, ezért minden vendégtől kérem, hogy egészségügyi problémáit előre jelezze.