bejelentkezés minden hétköznap:

Szalai László dr.

háziorvos, mentőorvos, diabetológus

 1973-ban születtem Kapuváron. Tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen Általános Orvos karán végeztem. 1998-ban felvételt nyertem az Egyetem Családorvosi Intézetébe. 2001-ben háziorvosi liszenc vizsgát, 2003-ban pedig háziorvostan szakvizsgát tettem. 2018-ban szereztem meg a diabetológiai liszencet Pécsen.

2001 óta önálló háziorvosi munkát folytatok Osli és Veszkény községek felnőtt praxisában. 1999 óta mentő orvosként  Csorna és Kapuvár mentőállomásain is szolgálatot teljesítek. 2018 óta vagyok diabetológus.

Fő érdeklődési területem a vidéki (falusi) környezetben élő felnőtt lakosság egészségfejlesztése. A sport és az egészség kapcsolata. A lelki problémák hatásai az egészségre, valamint a sürgősségi betegellátás.

Szakmai társasági tagságaim: Magyar Diabétesz Társaság háziorvosi munkacsoport. A Társaság weblapjának szerkesztőségi tagja (páciens oldal) vagyok.

Feleségégemmel és három gyermekünkkel Osli községben élünk a Hanság Tájvédelmi Körzet szomszédságában. Közös hobbink a sport (karate). Kis gazdaságukban egészséges élelmiszerek termesztésével, felelős állattartással, sajtok és borok készítésével  is kísérletezünk.

A következő szakterületen lehetek segítségére: