bejelentkezés minden hétköznap:

Payrits Marianna

klinikai szakpszichológus

Payrits Marianna
Payrits Marianna

A pszichológus szakma iránti elköteleződésem a középiskolában kezdődött. Nemzetiségi (horvát) óvónőképzőbe jártam, ahol pedagógiát és pszichológiát is tanultam. Külföldi ösztöndíjjal jutottam a Zágrábi Bölcsészettudományi Kar Pszichológia szakára.

2002-ben klinikai – és mentálhigiénés szakpszichológusi szakvizsgát tettem Budapesten (Országos Pszichiátriai-és Neurológiai Intézet Klinikai pszichológia Tanszék).

Képzéseimet tudatosan válogattam, hogy módszertani ismereteim minél szélesebb körűek legyenek. Fontos szerepet kapott személyiségem fejlesztése az önismeret és szupervízió által. Önismereti (saját élmény) képzéseim a pszichodráma és a családterápia módszerére épültek.

Már az egyetemi évek alatt ismerkedtem a tranzakció analízissel, az autogén tréning módszerével. Ezeket a mai napig alkalmazom. A szakképzésem során utóbb az NLP és a Winnicott rajzfirka módszert is elsajátítottam. A család-és párterápiás képzés minden modulját elvégeztem.

2015-ben a BME Műszaki Pedagógia Tanszéken közoktatási vezető szakvizsgát is tettem. Egy teljes cikluson át vezettem a Soproni Pedagógiai Szakszolgálat ot.


A következő szakterületen lehetek segítségére: